Menu's

Vanaf 15 personen

3 Receptiehapjes, keuze uit:

- Wrap met gerookte zalm, kruidenkaas en rucola

- Parmaham met meloen

- Tomaat caprese

- Peperkoek met paté afgewerkt met vijg en uienconfijt

- Brunoise van komkommer, mousse van gerookte zalm afgewerkt met zalmsnippers en dille

- Glaasje met grijze garnaaltjes

- Panna cotta van basilicum, zongedroogde tomaatjes afgewerkt met een krokantje

- Scampi fritti met een vers tartaarsausje

- Homemade worstenbroodje afgewerkt met een currysausje

- Calamaris met een vers tartaarsausje

- Kipdrumstick met cocktailsaus

- Groentesigaar met een zoetzuur sausje

Koude voorgerechten, keuze uit:

- Terrine van ganzenleverpastei en chutney van rode ui

- Terrine van ...

- Tartaar van rund & krab afgewerkt met een crème en een krokantje van wasabi

- Carpaccio van black agnus, parmezaanschilfers, pijnboompitjes, zongedroogde

    tomaatjes, rucola & een crème van balsamico

- Noorse visschotel

- Garnaalcocktail

- Kipcocktail

- Zalmcocktail 

Warme voorgerechten , keuze uit:

- Verse kaaskroketjes (2) met een fris slaatje en cocktailsaus

- Verse garnaalkroketjes (2) met een fris slaatje en verse tartaar

- Duo van kaas- en garnaalkroketje met een fris slaatje en cocktail/tartaar

- Scampi (5 st) met fijne groentjes en een lookroomsausje

- Scampi (5st) met fijne groentjes en een currymangosausje

- Gegratineerde visschelp

- Quiche van mediterraanse groentjes

- Quiche met breydelspek & brie

- Quiche met zalm & ricotta

- Ravioli gevuld met spinazie en ricotta afgewerkt in een kaassausje

Soep , keuze uit:

- Tomatenroomsoep met balletjes

- Pompoensoep met jonagoldappeltjes

- Aspergeroomsoep afgewerkt met kervel

- Witloofsoepje met grijze garnaaltjes

Hoofdgerechten , keuze uit:

- Traag gegaard varkenshaasje met champignonroomsaus, zeizoensgroentjes en verse                kroketten

- Gegratineerd vissersbootje met kreeftensaus & verse puree

- Kalkoen met archiducsaus met groentenkrans en kroketjes

- Chateaubriand met seizoensgroentjes, pepersaus en gratin (+ 3.00 euro p.p.)

- Lamsfilet in lamsjus met seizoensgroentjes en gebakken rozemarijnaardappeltjes (+ 3.00       euro p.p.)

Nagerechten , keuze uit:

- Panna cotta met bosvruchten en frambozencoulis

- Huisbereide tiramisu van speculoos

- Huisbereide tiramisu met boudoirs

- Huisbereide tiramisu afgewerkt met aardbeien

- Huisbereide chocomousse

- Duo van chocomousse

- Huisbereide crème brûlée

- Huisbereide chocoladetaart met vanillesaus

- Verse fruitsalade met frambozencoulis en slagroom

- Aardbeienmousse

- Advokaatmousse

- Cappucino mousse

- Roomrijst met fruit afwerking

- Trio van zoetigheden

Prijzen

3 gangen (soep - hoofdgerecht - nagerecht)

3 gangen (voorgerecht- hoofdgerecht - nagerecht)

4 gangen (receptiehapjes - soep - hoofdgerecht - nagerecht)

4 gangen ( receptiehapjes - voorgerecht- hoofdgerecht - nagerecht)

5 gangen ( receptiehapjes - koud voorgerecht- soep - hoofdgerecht - nagerecht)

5 gangen ( receptiehapjes - koud voorgerecht- warm voorgerecht - hoofdgerecht - nagerecht)

5 gangen ( receptiehapjes - koud voorgerecht- warm voorgerecht - soep - hoofdgerecht - nagerecht)

27.50 p.p.

29.50 p.p.

30.50 p.p.

32.50 p.p.

34.50 p.p.

36.50 p.p.

41.50 p.p.

Opmerking: Indien u wenst dat wij het menu klaarmaken / dresseren / opdienen / afruimen / afwassen kan dit door onze garçonservice. per garçon / per uur rekenen wij 30.00 euro aan.

0